Kézbesítés

Kézbesítés

Üdvözöljük a ProteinBankja.com oldalon! Az Ön kényelme érdekében különféle szállítási lehetőségeket kínálunk, hogy a vásárlás gyors és zökkenőmentes legyen. Az alábbiakban találhatóak a szállítással kapcsolatos információk:

Szállítási Opciók

1-) A legjobb rakományipari cégekkel dolgozunk együtt. Kérjük, ne ragaszkodjon ahhoz, hogy csomagját bizonyos rakomány mellett küldje el; azt a DPD fogja feladni.

2-) Nem lesz probléma a vámkezeléssel. Megrendelését kozmetikai rendelésként, biztonságosan és sérülésmentesen szállítjuk.

3-) Kérjük, legyen óvatos a címadatok megadásakor, és igyekezzen a lehető legrészletesebben megadni. (Címadathiány miatt a csomag visszaküldése esetén felelősséget nem tudunk vállalni).

4-) A fizetés visszaigazolása után a nyomkövetési információk 1-2 napon belül elérhetők lesznek.

5-) A csomag legfeljebb négy munkanapon belül megérkezik. Felhívjuk figyelmét, hogy a hétvégi kézbesítés nem lehetséges, és a hétvégi kiszállítások hétfőnként kerülnek kiszállításra.

6-) Használja az általunk elküldött PDF-ben található vonalkód számot és adja meg az alábbi linket, így nyomon követheti a csomag megérkezésével kapcsolatos minden változást:
https://www.dpd.com/hu/en/

Köszönjük, hogy a ProteinBankja.com oldalán vásárolt. Bármilyen kérdése van a szállítással kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az e-mail címen.